Prodej bytu 4+1 74 m², Brno

6 990 000 Kč

cena k jednání

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt o dispozici 4+1 v osobním vlastnictví v Brně městské části Židenice na Vinohradech.
Byt je v přízemí dvanáctipodlažního bytového domu. Celková užitná plocha činí 75 m2. Díky samostatným pokojům je ideální pro rodinu, která hledá pohodlné bydlení s dostatkem prostoru. Udržovaný byt je ve velmi dobrém, ale původním stavu a je určený ke kompletní rekonstrukci, což Vám nabízí mnohé možnosti vybudovat si domov podle vlastních potřeb. Vizualizaci pro Vaši lepší představu jsme přiložili k fotografiím.

Vytápění bytu a ohřev vody je centrální. K bytu náleží sklepní koje a uzamykatelná předpředsíň společná i pro sousední byt, kde můžete mít například botníky nebo kočárek. Na bytě neváznou žádné právní vady, zástavní práva ani věcná břemena.
Celý dům je zateplený včetně střechy a původní balkony v budoucnu nahradí lodžie. Chodby a vnitřní prostory domu jsou udržované a čisté.

Vinohrady jsou obklopené zelení a disponují výbornou občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti jsou nákupní centra, několik MŠ, ZŠ a také gymnázium nebo ZUŠ. Samozřejmostí jsou dětská hřiště, sportovní hala i venkovní sportoviště a nechybí ani restaurace. Odpočinek v přírodě nabízí nedaleký Park Bohumila Hrabala a lesopark Akátky, kousek to máte na Hády.

Díky skvělé dostupnosti, veškeré občanské vybavenosti v blízkosti a dobrému stavu objektu je tato nemovitost skvělou investicí pro nové majitele. Nechte se okouzlit tímto bytem s potenciálem a domluvte si osobní prohlídku s realitní makléřkou.
Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti E244B141
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 74 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist