Prodej chalupy 125 m², Boskovštejn

7 590 000 Kč

Nemovitosti nabízí

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu o dispozici 5+kk v obci Boskovštejn. Nachází se v klidné části obce, nabízí nejen soukromí a klid, ale i dechberoucí výhledy na okolní krajinu. Sousedství s Přírodním parkem Jevišovka poskytuje nejen krásné výhledy přímo z Vašeho okna, ale i nekonečné možnosti pro procházky a aktivní trávení volného času v okolní přírodě.

Tato chalupa je novostavbou, která byla realizována s použitím nadstandardních materiálů, což zajišťuje dlouhodobou hodnotu a minimální nutnost údržby. Dispozice 5+kk poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny, ať už hledáte útočiště pro klidné chvíle nebo prostor pro setkávání s přáteli.

Na užitné ploše 125 m2 naleznete obývací pokoj s krbovými kamny spojený s kuchyní a jídelnou, dvě ložnice, šatnu, pracovnu, koupelnu, WC, prádelnu, spíž a technickou místnost. S energetickou třídou C je tato chalupa navržena tak, aby maximalizovala účinnost využití energie, což znamená nižší náklady na bydlení pro Vás a menší dopad na životní prostředí.

Součástí chalupy je i prostorná garáž a zahrada o rozloze 1462 m2, která slouží jako dokonalé místo pro relaxaci nebo zábavu s rodinou a přáteli. Je navržena tak, aby splňovala potřeby moderního života, zároveň poskytovala soukromí a bezpečí pro Vás a Vaše blízké.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti EV1288Z048-1
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 1 621 m²
Plocha užitná 125 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Brno, Květná 167/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

COLOSEUM NEMOVITOSTI s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist