Prodej chalupy 125 m², Vanovice

2 490 000 Kč

cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ke koupi vám nabízíme samostatně stojící rodinný dům s verandou a uzavřeným dvorem, který zaručuje soukromí. Dům je postaven na pěkném místě v lokalitě, která je vhodná i k rekreaci. Dům je obyvatelný, avšak je zde nutná rekonstrukce. Celková plocha obytných místností je přibližně 125 m2.Jsou zde 4 pokoje, kuchyně, koupelna s vanou a wc dohromady a další místnosti. Dvůr uzavírají nevyužívané hospodářské budovy. Celková plocha všech budov je cca 375 m2. K domu náleží zahrada (650 m2) a celková plocha všech pozemků 927 m2, která je orientovaná na slunnou jižní stranu. Dům má průjezd, který se dá využít pro parkování.

V průběhu času zde probíhaly udržovací práce a menší stavební úpravy. Zdivo je smíšené (cihla + kámen). Topení je zde elektrickými akumulačními kamny (topí jen na noční proud) + krbem v kuchyni. Ohřev teplé vody je řešen elektrickým bojlerem. Okna jsou původní dřevěná, kastlová. Elektřina je nová v mědi. Voda je obecní a jsou zde také nové rozvody v plastu + vlastní studna s užitkovou vodou. Kanalizace v obci není a neplánuje se. Plynová přípojka je od domu vzdálena cca 500 m a dá se k ní připojit na vlastní náklady. Odpad je nyní sveden do jímky.

Obec Vanovice se nachází na Moravě v Boskovické brázdě, 12 km severně od města Boskovice.
V obci je MŠ, ZŠ pro 1 stupeň, pošta, nákupní středisko, knihovna, kulturní dům, dobrovolní hasiči, fotbalové a víceúčelové hřiště. 2 stupeň ZŠ je vzdálen 6 km v obci Knínice nebo v Boskovicích, kde je také veškerá občanská vybavenost. 8 km od Vanovic se nachází město Letovice.

Před domem je krásný chovný rybník. Okolní příroda láká k turistice, cyklovýletům a houbaření.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 5432474
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 927 m²
Plocha užitná 125 m²
Plocha zastavěná 375 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist