Prodej rodinného domu 68 m², Voděrady

3 950 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme ve výhradním zastoupení k prodeji rodinný dům v klidné obci Voděrady nedaleko od Lysic a Kunštátu. Na kraj Brna do Řečkovic je to autem jen 25 minut a za nákupy a službami do Boskovic 10. Tento rodinný je původní venkovské řadové stavení 2+1 v klidném a čistém prostředí Boskovické brázdy kousek od lesa a je ideálním místem pro jednotlivce, pár nebo mladou rodinu hledající startovací bydlení v obci kde je výhodou základní škola a pro předškoláky dětské skupiny. V podstatě stačí vymalovat podle Vašeho vkusu a můžete se nastěhovat.
Tato nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí a disponuje navíc sklepem s kopanou nevysychající studnou, prostornou půdou, další místností, která může sloužit jako sklad či dílna. Dům je napojen na veřejný vodovod, plyn, elektřinu (3 fáze) a obecní kanalizaci, což zaručuje veškeré moderní pohodlí a komfort. K jihu orientovaná zahrada může sloužit k Vašemu odpočinku a relaxaci, posezení jen tak s přáteli u kávy či sklenky vína z vlastního sklepa, nebo k pěstování zeleniny a k tomu zde na Vás již čeká i menší skleník. Vlastní studna umožňuje nejen neomezené zalévání zahrádky a když na ni napojíte i rozvody v domě a přidáte na střechu nějaký ten solární panel, tak se můžete koupat do sytosti a levně.
Interiér domu tvoří vstupní velkorysá chodba (původně průjezd) velký obývací pokoj, kuchyně, ložnice a prostorná koupelna. Nechybí samostatné wc. Vytápění je ústřední s plynovým kombinovaným kotlem a je možné i využít lokálního vytápění krbovými kamny. Obec Voděrady, leží v okrese Blansko a do Boskovic za nákupy a důležitým občanským vybavením je to autem, jak již jsem psal, 10 minut, do Blanska pak 15.
Před domem je možnost parkování až pro 3 osobní automobily, což je v dnešní době velkou výhodou. Cena nemovitosti je 3 950 000 Kč – o ceně je možné jednat.
Pokud hledáte funkční a útulné bydlení bez nutnosti dalších velkých investic do oprav, pak toto venkovské stavení je pro vás tou správnou volbou. Navíc tato nemovitost má potenciál pro budoucíí stavební vylepšení, modernizaci a rozšíření, ale to jistě nejlépe posoudíte Vy sami při prohlídce. Neotálejte a zavolejte či napište mi pro více informací a prohlídku této útulné nemovitosti.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6605
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 289 m²
Plocha užitná 68 m²
Plocha zastavěná 141 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist